In deze webshop vind je voornamelijk producten die informatief zijn. Denk hierbij aan illustraties, E-books e workshops! 

Ben je op zoek naar producten voor hoefverzorging?

Ga dan naar mijn webshop gezonde pony!

Hoeven en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Problemen in het lijf komen helaas veel voor en hebben effect op de paardenhoef. Andersom geldt dat natuurlijk ook, een hoefprobleem heeft ook effect op het lijf.

Weet jij waar je op moet letten om afwijkingen in de beweging en been- en hoefstand te herkennen en een relatie te leggen tussen oorzaak en gevolg?

Tijdens deze workshop vertellen Marieke en Jessica je alles over de relatie tussen hoeven en de beweging van het paard. We starten met een stukje theorie en daarna gaan we in de praktijk aan de slag door samen meerdere paarden te observeren en bespreken.

Hoeven en huisvesting zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoefproblemen door onjuiste ondergronden of stalling komen helaas veel voor. Daarentegen zijn het vaak wel problemen die we met (kleine) aanpassingen in de huisvesting kunnen oplossen.

Tijdens deze workshop vertellen Jessica en Marloes je alles over de relatie tussen passende huisvesting en een goede hoefgezondheid van je paard.

Deze unieke set bestaat uit 10 getekende kaarten waarop te zien is hoe hoefbevangenheid op verschillende manieren van invloed kan zijn op de hoef en de structuren.

Formaat: A5
Gedrukt op stevig 350 grams karton.
Geleverd in een luxe showmap zodat de kaarten beschermd zijn en je ze makkelijk mee kan nemen.